Zoneterapi

Telefon: + 45 2054 9755

Email : zone@4balance.dk

 

Copyright @ All Rights Reserved

Zoneterapi

Den moderne zoneterapi har sin oprindelse i 1913, hvor den amerikanske øre-, næse- og halslæge William Fitzgerald udgav bogen ”Zone Theraphy”. Zoneterapi er en holistisk behandling, hvor både symptom og årsag behandles ved hjælp af tryk på reflekszoner på fødderne.

 

En behandling tager 55. min, og inkluderer en samtale om dine nuværende og tidligere symptomer for at jeg kan tilrettelægge den mest optimale behandlingsplan. Behandlingen tager udgangspunkt i det kontinuerlige samspil mellem kroppens enkelte dele og funktioner, samt din psyke og livsstil.

 

Behandlingsplanen sammensættes ud fra dine behov, da flere personer umiddelbart kan have de samme symptomer, men at de bagved liggende årsager kan være meget forskellige. Zoneterapi kan anvendes til mange forskellige lidelser såsom:

 

Allergi; Kan i mange tilfælde afhjælpes eller mindskes. Behandling af pollen- og græsallergi bør foretages 3 - 4 måneder før sæsonen så kroppen kan genskabe balancen.

 

 

Muskelspændinger; Spændinger i ryg, nakke og skulder området, hovedpine uden/med nakkespændinger.

Muskelspændinger kan have mange forskellige årsager, og kan skyldes både ydre ( fx siddestilling) og indre ubalancer.

 

Stress; Træthed, tristhed, manglende energi, søvnproblemer, svimmelhed, depression, uro.

Hormonelle problemer; Problemer før / under / efter menstruation, udflåd, problemer med overgangsalder, barnløshed, bækkenløsning.

 

Forebyggelse; Forkæl din krop og sind med en månedlig behandling for at opretholde balancen og forebygge de gener der kan opstår af en travl hverdag.

 

Kolik; Som regel afhjælpning efter en til to behandlinger.

 

Fordøjelsesproblemer; Forstoppelse, diarre, oppustet mave, sure opstød, svien.

 

 

Til forside