Akupunktur

Telefon: + 45 2054 9755

Email : zone@4balance.dk

 

Copyright @ All Rights Reserved

Akupunktur, der er en del af Traditionel Kinetisk Medicin (TCM), som stammer fra Kina, hvor de første lærebøger blev skrevet for 5.000 år siden. Ved akupunktur behandles både symptom og årsag til problemet, ved at der skabes balance i de dele af kroppen, hvor der er skabt ubalance, som har ført til sygdom eller smerter.

 

Behandlingen sker ved, at der først stilles en diagnose ud fra de symptomer som du kommer med, og herefter tilrettelægges behandlingen, som udføres ved anvendelse af sterile akupunkturnåle.

 

Akupunktur kan bruges til behandling af mange lidelser, og WHO har udarbejdet en liste hvor de beskriver, hvilke sygdomme akupunktur har en gavnlig virkning på. Herunder:

 

Muskelsmerter; Akutte smerter, nakkesmerter / stivhed i nakken, smerter i skulder, frossen skulder, tennis albue, mussearm, smerter i ryggen, lændesmerter, iskias smerter, ømhed i knæ, knæsmerter, skævhed i ryg eller hofte, gigtsygdomme i led og muskler.

 

Træthed; Træthed, depression, stress, uro, manglende overskud, søvnløshed, urolig søvn, svært ved at falde i søvn, vågner tidligt, svimmelhed, kronisk træthed.

 

Kvindelige ubalancer; Menstruationssmerter / PMS, menstruationsforstyrrelser, voldsomme blødninger, infertilitet, overgangsalder, hedeture, hudproblemer ved menstruation, urinvejsinfektion.

 

Migræne; Homonelt betinget, ensidig, smerter lokaliseret til et sted, hovedpine.

 

Allergier; Pollenallegri, græsallergi, støvallergi, eksem, hunde- og hesteallergi.

 

Mave- og tarmlidelser; Forstoppelse, diarre, irritabel tyktarm, oppustet mave, kvalme og opkast.

 

Immunforsvar; Svækket immunforsvar, forkølelse og influenza, hoste, astma / børneastma, bronkitis,

hæshed, hoste, bihulebetændelse.

 

Højt blodtryk; Type 2 diabetes, Kredsløbslidelser.

Rygestop; Akupunktur kan hjælpe med at dæmpe tragen til cigaretter ved et rygestop.

 

 

 

 

Til forside Medlem af

 

Akupunktur